onsdag 29 februari 2012

Inte bara godsaker för smaken....

Ni har väl inte missat vad som lanseras nästa vecka ?! ;)


Precis!! Leila Lindholms egna märke med söta produkter för hem och kök. I mitten av mars slår den upp portarna och ni hittar den på följande adress http://www.leilasgeneralstore.com/ Nu kommer ni hitta Leilas godsaker även för hemmet.

Bilder från Leila.se

Förkläden till såväl vuxna som barn och vilka underbart vackra och mysiga tyger!!


Men det kommer även finnas emaljprodukter i pastellfärger, vackra kökshanddukar, kokböcker men även söta vintage produkter som gör barnkalaset till en succé.


Jag gissar på att det blir en kollektion som är rena fröjden för ögat och som kommer stå högt på önskelistan ;) Håll ögonen öppna!!

Ha en fin vecka och njut!
Kramar

söndag 26 februari 2012

Vårgrönt...


Just nu är det vårgröna toner på vårt köksbord.  Svala, krispiga toner som ger hopp om vår och om värmen som vi längtar efter.


 













Skålen kommer från GreenGate och passar bra såväl till det där lilla söta som till såser och annat som kräver sina skålar :)


Blomman är en klar favorit och kommer från söta väninnan. Jag bara älskar dessa krispigt vackra hortensior som är lika vackra inne som ute i trädgården under sommaren. 


Nu känns det som om våren är på väg och enligt meteorlogerna är visst våren redan här ner i södra Sverige om man ska hålla sig till plus och minusgrader. Men vårkläderna får nog vänta lite till i alla fall ;)





Jag önskar er alla en fin start på veckan och hopp om vår!
Många kramar

fredag 24 februari 2012

Äntligen har den underbar lampan hittat hem hit!

I går var vi på en miniutflykt till underbara Boningshuset i Teckomatorp. Ett varmt och harmoniskt välkomnande möttes man av när man öppnade dörren. Lugn miljö med mysigaste och trevligaste ägarinnan och fullt med alla underbar märken och inspiration. Tine K, Greengate, Ib Laursen, Bloomingville, Nordahl och många fler. För att inte tala om Tolix stolarna som är en ögonfröjd bara de. 



Så hängde den där och bara väntade på mig, den underbara taklampan från Tine K Home som vi letat efter så länge.





Så efter ett härligt besök med en härlig känsla och inspiration i kroppen åkte lampan med oss hem i bilen. Nu hänger den över soffbordet och sprider en ombonad, mysig stämning.


Boningshuset får verkligen högsta betyg på utflyktsmål och jag rekommenderar varmt ett besök där. Nu längtar jag efter fredagskväll och mys vid soffan under skenet av vår nya lampa :)

Jag önskar er alla en underbar helg!
Kramar

onsdag 15 februari 2012

När liten plötsligt börjar bli större...

Plötsligt hamnar barnen i en sådan där mellanålder. Vissa leksaker känns inget kul och nästan för "barnsliga" och samtidigt har de fortfarande ett värde och en känsla. Leksaker byts ut, färger och inredning börjar tillhöra en svunnen tid och man börjar fundera på hur man ska kunna fixa till och ändra så det känns lite annorlunda utan att ta bort den där sköna känslan av att vara barn och känna glädjen och lusten att leka. Bara lite färger och tyger kan fixa rätt mycket....


Bilder Cox & Cox

En tuff matta, lite nya färger...



Snart är sportlovet här och jag funderar på om lite nya färger och tyger ska få komma in i huset. Eller rättare sagt i ett av husens rum ;)

Men allt får såklart inte ändras eller försvinna, vissa härliga detaljer får stanna kvar länge. Hyllor och korgar med det där lilla speciella...



Tankarna är många och kreativiteten sprudlar, det får man ta tillvara på ;)

Ha en fin kväll!
Kramar

måndag 13 februari 2012

Owl you need is love...


En dag då man tänker lite extra på de som står en nära och kära...
Kanske vill man överraska eller ge något speciellt. Det är ju i och för sig tankarna som räknas men vill man trots det ge något sött finns det en hel del på Lagerhaus.



Söta små choklad med söta ord eller andra godsaker.


De söta ugglorna med texten Owl you need is love..<3 får vem som helst att smälta.


Eller så  vill man överraska någon med en god kaka till fikan. Hembakat eller köpt, det finns många söta bakverk som talar både till ögat och hjärtat som till smaken och upplevelsen ;)



Kika in på underbara Magnolia Bakery och inspireras och hänförs av deras söta godsaker.


Ha en underbar alla hjärtans dag och tänk på era nära och kära!
Kramar