fredag 29 april 2011

Njuta av naturen, vädret och livets goda...

Solen skiner himlen är blå och det känns näst intill för bra för att vara sant ibland. Men härligt är det och för mig får solen gärna skina varje dag framöver. Förutom att vara ute och njuta på sin egen lilla täppa kan man ju passa på att packa picknick korgen och njuta av naturen såväl vid havet som i skogen.

Bild Rice
Om man vill lägga ner lite extra tid och möda på det som ska var i korgen, förutom maten kan man kika lite extra på Rice och Green Gates sommarsortiment. De har ofta bra saker i hårdplast och även förvarningar. 

Deras sortiment hittar man i ånga affärer idag, såväl på nätet som hemma. Bland annat finns de hos Blomsterkompaniet,  Syster Lycklig Syster Lyckligoch Homeville. Men många många fler har deras söta produkter.

Förutom superfina muggar i alla dess pasteller har Rice även plastglas som kan var fina att ha med sig.En korg eller en gullig liten kylväska att packa ner godsakerna i och sen är det bara att njuta av naturen, vädret och det goda i livet ;)
Åhlens har en del olika korgar som är fina och passar bra till utflykten. Skrindan eller kärran på översta bilden påminner mycket om den som går att köpa på Biltema ;)


Ha en härlig kväll och njut!
kramar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men visst är det härligt med picknick :) Älskar verkligen Rice saker, de är så fina :)

Ha en fin helg hoppas du får en fin Valborg :)

Kramar
Ida

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Uuunderbar tid nu när man kan ha picknick..:) Såå fina saker du vusar..vill ha!!!!

Önskar dig en fin kväll
Kraam Susanne

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Tack söta du..:)

Hoppas du har haft en trevlig Valborg!!!

Ha en skön söndag
Kram Susanne

Elin sa...

Hej!
Vad mysigt med picknick. Mysiga och fina saker med. Hoppas att valborg har varit bra.

Ha en fin och trevlig dag!
Kram Elin