fredag 18 november 2011

Rustik och med inslag av naturen...

Just nu är det svårt att undgå alla inredningstidningars hetaste trend, nämligen det rustika och robusta och med inslag av naturen. Såväl i form av att ta in träd och grenar till skinn och horn. Underbart tycker jag som själv har en björk stående i hallen ;). Tidningarna och webbsidor fullständigt sprudlar av inspiration och just nu skulle jag nog kunna ha fårskinn i varje stol, mysigt.

inspirationsbilder IkeaSåväl de riktiga som de små söta detaljerna som får tankarna till naturen. Mört trä som kombineras med det ljusa i de tända ljusen, de vita fårskinnen och de röda bären.Våra tankar och känslor förs tillbaka mot en svunnen tid som plockar fram naturen och fjällkänslan i oss.

Så fram med de värmande skinnen, titta i trädgården vad det gömmer sig för dekorativa grenar och ta fram det där rustika i er ;)
Själv har jag tankarna om ett renhorn i vitt och en vacker björkgren som kan få fungera som adventsljusstake...får väl se var som händer med de tankarna.

Nu ska jag njuta en stund av en härlig tidning om julens härliga bestyr innan det bär av på middag med goda vänner :)Ha en underbar kväll!
Kramar till er alla

1 kommentar:

Ewa`s Galleri sa...

Gillar också inslag från naturen ,har en björk i uterummet och staplad björkved i köket
Ha en riktigt skön helg