onsdag 28 december 2011

Kankse får din soffa nytt liv efter nyår ;)

Efter en skön och härlig jul ser man redan fram emot nyår och även ett steg längre fram mot våren. De ljusa pastellerna och efter lite lökar att plocka in och pryda hemmet med. Kanske vill man förnya och fixa till lite extra där hemma och har man , som vi, en soffa från Ikeas "gamla" sortiment eller man bara vill förnya sin soffa, kan man kika in på Bemz hemsida och hitta mängder med tips och tyger att beställa.Såväl tyger till soffa och fåtöljer som till stolar och sängar kan man beställa. Färgerna och mönstren är många och i bra slitstarka tyger.

Så med relativt små enkla medel kan man förnya sin gamla soffa eller fåtölj och soffan man tidigare kanske funderade på att göra sig av med, får plötsligt ett nytt liv ;)


 Köket eller matrummet får plötsligt ett nytt utseende med lite nya tyger...


Kanske har man några gamla "puffar" som man vill sätta lite ny färg på eller matcha med övriga rummet.

Kanske får er soffa ett nytt liv efter nyår ;)

Ha en härlig vecka och njut av att vi nu går mot ljusare årstider :)
Kramar

3 kommentarer:

J sa...

Gud va smart, nu har ju inte vi en soffa från IKEA tyvärr. Beställde fina saker från H&M igår till hemmet, lägger upp bilder i bloggen.
Kram

Anna Ekberg sa...

Ja visst är det :D funderar på en ny färg här hemma och så kan man fixa och trixa om som man vill :) Vår soffa har ju dessutom utgått ur ikeas sortiment så det är ju perfekt. Vet inte om de har andras soffor också?? :)

Superfint det du köpte hem från H&M :D

kramisar

Anonym sa...

Men shit vad smart!! detta hade ju inte jag en aning om :) vi har ju två ikea fåtöljer i ett trist blått tyg då kanske man kan få "nya" nu :D åå lycka!! Tack underbara du!!!! :D

Kram kram kraaaam
Ida :D