söndag 15 maj 2011

Doften av syren sprider sig...


Solens värmande stålar kilar sig in mellan trädens grenar och torkar upp de små regndropparna. Man blir helt varm inom sig och doften av syrenen sprider sig ännu mer. 

Jag knipsade av några grenar och tog in till frukostbordet så doften skulle fortsätta...I fredags hade vi sötaste vännerna över på middag och hade en underbart rolig kväll. Denna söta burk med godaste skorporna fick jag och den passar perfekt i mitt kök. En riktigt kakburk :) Den lilla kannan inhandlade jag igår när vi var på en liten tur på sköna Österlen. En söt liten kanna från Ib Laursen från en mysig butik i Ystad som heter Levande Hem. Ett måste att besöka om man är i krokarna.Idag ska vi njuta ute av solen och de härliga dofterna. Staketet i trädgården har ändrat färg från rött till svart och träaltanen är nära nu ;) ska bli underbart att kunna gå ut från köket och njuta av morgonkaffet på den. Den har fått lite annorlunda form med en spång ut vilket kan bli mysigt och ge lite liv åt den.


Njut av dagen och ha en fin start på veckan!
Kramar till er alla

3 kommentarer:

Anonym sa...

kan tänka mig att det doftar underbart i er trädgård och vad fint det kommer bli med altanen. Har du många mysiga tankar nu om hur du ska ha det på den? :)

Har aldrig själv varit på Levande Hem men läs om det. Verkar som en mysig butik och vilken fin kakburk och liten kanna :)

Njuta av söndagen och veckan :)
Kramar Ida

Liza sa...

Så fint i din trädgård o va härligt det blir med altan!!
Så söt burk o kanna!

Ha en skön söndag!

Kram Liza

Marina sa...

Syrendoften är SÅ underbar. Jag får inte nog.

Kram!