söndag 8 maj 2011

Känns nästan som i en saga...


Solen skiner, himlen är blå och det är verkligen helt underbart att vara ute. Jag njuter så av de vita vackra blommorna på päronträdet och när vinden tar i ser det nästan ut som det snöar små vita blad. Känns nästan som i en saga i trädgården just nu och grannens prunkande päronträd står också i fullblom alldeles vid staketet. Syrenerna har blivit stora och fina och om värmen håller i sig har jag snart en ljuvlig doft i hela trädgården och dessutom vackraste blommorna att njuta av.

Veckans projekt blir att plantera ner buxbomen så det kan bli en liten gång in till baksidan på boden och dessutom en fröjd för själen och ögat.


Sen ska det även renoveras lite trädgårdsmöbler så de blir lite finare efter den långa vintern...

När man väl kommer in efter en ljuvlig dag i trädgården med alla mysiga dofter kanske man vill tända ett väldoftande ljus. Dessa ljus, som inte bara luktar gott utan även är söta hittade jag på Netto för 10 kr stycket ;) Ett riktigt kap!!


Riktigt söta och en perfekta att ha med sig i fall man snabbt ska iväg till någon på en liten fika ;)

 
Ha en riktigt ljuvlig dag och njut!!
Många soliga kramar


Ps. glömde ju nästan visa min fina hatt som var inköpet på Tirups Örtagård ;) hihih

3 kommentarer:

Anonym sa...

Märkligt..var säker på att jag skrev här innan idag...hmm..hur som det ser verkligen ut som en Astrid Lindgren saga, helt ljuvligt!!

Hatten var ju superfin och den får du ju ha när du ska plantera dina fina buxboms ;)

Ha en fin start på veckan :)
kramar
Ida

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Hej,kikar in hos dig för första gången. Jättemysig blogg. :)) Jag skulle också vilja åka till New York. :)) Ljuvliga bilder du har här på bloggen. Ha en skön kväll. Kram

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Ljuvligt..:)

Önskar dig en fin vecka
Kraam Susanne