fredag 15 juli 2011

Måla, måla, måla om...


Vi hade lyckan att komma över sex stycken däckstolar på en utförsäljning till otroliga 99 kr stycket. Ett riktigt kap tänkte vi, och det var det ju verkligen.  Men så snart det började regna försvann färgen. Sen har det varit ett gediget arbete med att slipa bort alla små färgprickar och nu ska vi måla dem. Just nu går funderingarna runt om alla ska var vita eller kanske ska några vara pastelliga karameller.  På Beckers hittar man massa härlig inspiration ;)


Fina färger att lysa upp det vita där hemma. Bara en stol gör en stor skillnad och den syns så mycket mer och kommer till sin rätt än om alla har färg ;) Tror minsann Majas lilla matstol ska få fin rosa färg när vi kommer hem efter sommaren.


 Pastelliga och somriga färger som blåbärsglass....


En rosa karamell att njuta i..Men en mysig kudde och en filt när det blir lite kyligare.


Här hade jag gärna suttit och länge...


Med alla härliga färger i tankarna blir det nog några söta pasteller att sitta i och njuta av den värmande solen och den härliga naturen runt knuten. Så måla, måla, måla om... ;)


Ha en härlig helg och njut av sommaren!
kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Så härliga färger, verkligen inspirerande när man är i målar tagen och även annars, vill måla om hur mycket som här hemma nu :)

Ha en fin fredag!
kram
Ida