tisdag 13 september 2011

Trädgården och naturens skafferi...


Ett skafferi är precis vad det är- ett lyxigt skafferi. Skogarna är fulla av de små goda svamparna och i trädgården finns där allt från äpplen och plommon till rosmarin och timjan. Alla goda saker att ta tillvara på och njuta av när mörkret faller och det blåser lite kallare vindar utanför fönstret.

Granit hittar man många bra burkar och korgar för alla härliga skördar.Korgarna är både praktiska och ligger i en bra prisklass och likaså hängkorgen som kostar 190 kr och som är vacker att ha såväl ute som inne i köket.


Inte att förglömma är den goda sylten som väcker en härlig sommarkänsla hela året och som smakar ljuvligt till osten, kexen och det röda vinet de sena höstkvällarna.För att hålla ordning bland örterna kan dessa fina griffelplattor var fina och på Granit har de även en toppenbra penna som är lätt att göra det fint med. 

Men när man fixat allt fint till naturens goda får man ju inte glömma dukningen och hur härligt och stämningsfullt det blir med alla tända ljus och vackert porslin.


 Många tända ljus och glasskålar och burkar skapar vacker och lätt stämning. Även den vackra kronärtskockan är vacker att använda vid dukningar och är dekorativ men även god  ;)
Njut vidare av de allt mörkare kvällarna och av alla tända ljus och värmande brasor!
Kramar

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååå så fint! Nu blir man helt sugen på att fixa i köket, att regnet ska piska mot rutan och att huset fylls av en härlig go stämning av glada människor. Bra tips med kronärtskockorna, kan nog bli fina i en skål på köksbordet :)

Ha en skön höstkväll!
kram
Ida

Anonym sa...

Jag älskar mitt jobb och gillar verkligen att jobba med dig.... men Anna...ärligt nu, kära, söta Anna..VARFÖR i helvete jobbar du och sliter med oss på jobb när du har dessa talanger, varför?

Kram
Jeanette