söndag 25 september 2011

DIY....

Jag har alltid gillat det danska barnklädesmärket Wheat och då barnen var mindre fanns det en del mysiga plagg i byrålådan. Kanske inte så konstigt att jag föll för detta köket, när det visade sig  tillhöra ägarna till det klädmärket Wheat, Charlotte och Peter Galsgaard. Här har man verkligen anammat DIY ( do it yourself) och målat och fixat till ett gammalt kök med nya läckra, mysiga färger.
Bilder från Bolig magasinet.

Underbart läckra, gröna Bombo Chair till den lilla ön/arbetsplatsen i mitten av köket. Lamporna runt om i köket är från danska Bestlite. 


Köket ger verkligen en inbjudande och skön känsla. Färgen köket är målat med heter ‘3481’ och kommer från FlüggerI köket finns även många läckra och fina detaljer som gör minst lika mycket som färgerna. Som Kusmiteerna och kopparna som finns att hitta på Lagerhaus. (Eller i alla fall liknande om inte samma.)Pricken över i är ju verkligen denna urmysiga hörna att sitta och njuta av köket i.  Oftast är det köket man samlas i och här hemma är just köket en given samlingspunkt för allt, från fika till läxor till middagar och mys.

Så var nu inte rädda för färger och har ni ett äldre kök ni funderar på att riva ut är det kanske bara lite ny färg som behövs ;)

Ha en härlig höstdag 
Kramar

3 kommentarer:

J sa...

Gud va fint! Är sugen på att platsbygga en soffa till köksbordet:) well, någondag...

Anonym sa...

men ojojoj så mysigt!! Undrar om man kan måla om köket här hemma utan protester :P hade så gärna haft så pastelligt och fint...shit vad härligt!!
Och den myshörnan....

Ha en fin kväll
Kram
Ida

Helena sa...

Hej!
Vilka härliga och inspirerande bilder!!!
Ha en fin kväll!
Kram Helena