torsdag 23 juni 2011

Blåklint, prästkragar och röda rosor...


Blåklint, prästkragar och röda rosor...så mycket mer midsommar kan det knappast bli. I dag kom min söta granne in till mig med en stor bukett blåklint. Han brukar hjälpa till vid blåklintsfälten vid midsommar och  varje år får vi grannar fina blåklint till midsommar. Jag blir lika glad varje gång.

Lite senare trillade även den underbara tidningen Lantliv ner i brevlådan och tillsammans med en kartong solmogna jordgubbar fick jag en mysig och skön lässtund.


Redaktionen hade verkligen anammat och tagit upp de somriga färgerna, rött, vitt och blått på tidningens omslag.  När det plötsligt dök upp en reklamsida för Artwood  föll jag direkt för den marina känslan och deras vackra möbler i den klassiska tappningen.Kan i och för sig bero på att jag snart ska åka upp till sommarhuset i skärgården och för att jag allt som oftast firat midsommar just där ;) Men i år blir det pittoreska och charmiga Barsebäckshamn med många goda vänner och glada barn.

Efter en stunds vila med tidning och goda bär blev det en tur till Ica. På vägen hem passade jag på att kika in i den mysiga butiken Unica och köpa ett nytt härligt doftljus. 


Durance har de mest väldoftande ljusen och då jag inte hittade min favoritdoft provade jag en ny; Citron Confil och jag blev inte besviken. Nu sprider sig en ljuvlig doft av citronpaj i huset och sommarkänslan förstärks.


Nu ska jag njuta vidare med en härlig tidning, ett gott glas kallt rosévin och stillheten.

Vi ses en sväng i morrn ;)
kramar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken go granne du har!!!

Det ljuset verkar ju helt underbart, blev sugen på citronpaj bara jag läste om det. :) Låter allt lite farligt nästan :)

Ha en skön kväll!
kram
Ida

Ewa`s Galleri sa...

Sitter just och njuter av Lantliv, Rose` och att jag har 4 dagar ledigt framför mig,visst är det härligt
Ha en riktigt skön midsommar