tisdag 21 juni 2011

En klassiker som aldrig verkar gå ur tiden...

Sika-design
Solen lyser på trädäcket och vinden svajar lätt i träden. En riktigt skön sommarmorgon. Just nu är jag på jakt efter några fina och sköna trädgårdsmöbler att ha nere i trädgården där vi ska lägga singel och göra en mysig plats. Det finns många härliga möbler på marknaden nu och bland annat dessa underbara rottingmöbler från Sika -Design. En klassiker som de gjort om i konstrotting så de ska tåla väder och vind. 

Underbara möbler som går stick i stäv med Green Gates härliga kuddar och produkter.Sen har vi även de klassiska Grythyttanmöblerna i vitt som aldrig verkar gå ur tiden. Kommer ihåg att min mormor och morfar hade en grupp men den försvann med tid och minnen.

Grythyttan

Dessa har jag hittat en liten kopia av på Rusta och till ett mycket mer passande pris. 


Rusta

Hemtex har dessutom underbara dynor i denim som hade passat perfekt till de vita fina stolarna. Finns ju många olika ställen man kan hitta dynor på och i olika färger och priser beroende på vad man söker. Men Hemtex har dessutom många fler och till bra pris.


Nu ska vi njuta vidare av sommaren och kanske blir det även en tur till jordgubbsfälten idag ;)

Ha en fin sommardag!
Kramar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon i sommarsolen :)
Vilken kanonfin "kopia" på Rusta. Den hade jag kört på även om Grythyttan kanske håller längre , får man ju hoppas :)

Ha en superfin sommardag!
Kram
Ida

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

perfekt att ni också har byggt trädäck, jag letar också inspiration för fullt just nu.
Bloomingville har också en fin rottingsäng som jag är sugen på. har tänkt bygga bänkar och något stor bord (eller två som man kan sätta ihop)
Det blir midsommarhelgens projekt.
Kram Jea