måndag 20 juni 2011

Sommarlov och inspirationen sprudlar...


Efter en underbar semester med total avkoppling har jag även hunnit med att avsluta läsåret och idag började ett efterlängtat sommarlov. Ett sommarlov att fylla med mysiga stunder, sol, bad och naturligtvis mycket mer tid att blogga ;)


När man är iväg på semester inser man när man kommer hem hur underbart vackert Sverige är, speciellt när solen skiner, det råder en svag bris och blommorna i trädgården står i full blom. Det finns verkligen något tänkvärt med orden "borta bra men hemma bäst"och tur är väl det.
Just nu står våra rosor i full blom och trädäcket är klart och färdigt att inreda :)Förra sommaren såg jag ett program med Victoria som har den ljuvliga butiken Zetas Trädgård och hon planterade  en blomsterlåda full av vita rosenskära. verkligen en underbar och vacker blomma. I år blir det tre fina i rad intill det nya trädäcket.Pioner kan man få för många av dem ?! Så vackra, stora och tar man in dem sprider de en underbar doft i huset.

Trädäcket är klart och nu ska vi snart skruva i hop våra amerikanska däckstolar så vi kan njuta av dem när vi dricker morgonkaffet. Där är nämligen morgonsol och även om det blåser ute blir det lä där och med husets vinkel blev det nästan som en innergård. 


Staketet bakom målades om från rött till svart och trädäcket avslutades men en spång ut som gav lite liv.


Ett trädäck ger verkligen en varm och skön känsla och det är skönt att bara sitta där och njuta. Barnen älskar också det och sitter gärna och leker och myser på det. 
Nu ser jag fram emot en mysig sommar och med alla måsten bakom mig ser jag fram emot allt härligt bloggande igen :)


Ha en fin kväll alla ni!
Kramar

4 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅ så härligt att ha dig tillbaka Anna :) alltid lika mysigt att läsa dina ord och rader. Men klart jag förstår ibland kan det bli lite mycket och man behöver hämta inspiration :)

Så härliga blommor och vilket underbart trädäck ni har fått :)

Njut av sommarlovet, jag ser fram emot dina rader ;)

Kram
Ida

Catharina sa...

Ja jag har saknat bloggen och dina underbara inredningstips... Ha nu ett mysigt lov..kram på dig

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Åh så skoj att du är tillbaka..:)

Ser jättemysigt & fint ut, ska bli kul att se hur det blir när stolarna kommer på plats:)

Tack snälla du!!!

Önskar dig en fin kväll
Kram Susanne

Vit dröm sa...

Välkommen tillbaka, skönt med lite sommarlov! Ja visst är sverige fint ändå :)
Ha en mysig kväll!
Kram Anna