torsdag 18 augusti 2011

Skolstart...

Skolstart...fylld med förväntningar, spänning och hopp; hopp om en ny, händelserik, lärorik och rolig termin eller kanske den första ;)


Inför skolstarten fylls även alla pennskrin och väskor med nya fina pennor, man köper lite pärmar och block och man förbereder sig och gör sig redo för att kastas in i ett nytt äventyr. Själv älskar jag att handla pennor och frossar lika mycket som barnen i allt som man hittar i butikerna. Jag har fastnat för Granits fina, tidlösa och enkla men ändå väldigt fina produkter.


Som denna underbart fina bokstavslåda, perfekt till pennor eller andra små saker. Såväl i bokhyllan, på skrivbordet eller på skolbänken.Granit har även de vackert vita och svarta blyertspennorna och till denna säsong har de även satsat på många produkter med tidningspapperstema.  De har även fina färgpennor även de vackert gjorda.


 


Små perfekta förvarningar för allt pyssel ...

 
och fina block och anteckningsböcker för all kunskap och kom-i-hågEfter ett besök där är man definitivt redo för en ny skolstart ;)

Ha det fint i augustivädret !
kramar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååh vad jag vill ha bokstavspennskrinet!! Finns det i fler olika bokstäver? Kan man måla vitt och fila lite med sandpapper i hörnen...
Fins bilder och underbart inspirerande blogg!
Kramis

Jeanette

Betong ute och inne sa...

Ja de har fina saker, gillar de med... Det skora A har jag inte sett innan...kanonfint.

Ha en bra dag
Kram Malin