torsdag 30 december 2010

Hallmöbel...

Vi är på jakt efter en ny möbel till hallen, eller rättare sagt en möbel som ska stå precis innanför hallen. Just nu står där en grå byrå i en alldeles för modern stil som inte passar in. Vi skulle vilja ha en skänk eller en byrå i en mer lantlig stil som passar hos oss. Just nu kollar jag runt på de underbart fina möblerna från danska Oliver Furniture och som har underbar möbler i klassisk vit och svart stil och jag hittar så mycket som jag skulle kunna tänka mig.
Idag har vi ett av deras matbord som skrivbord och Ludde har denna lilla soffa med lock och bord på sitt rum från dem. 
         
De har fina soffor, byråer, sängar, skåp och stolar och allt håller samma traditionella klassiska stil. Lite sval sommarkänsla får man av dem. 


                                                                         
Jag hade önskat att Ludde kunde ha denna underbar säng på sitt rum, men med snedtak blir det svårt. Den svarta soffan hade också varit superfin i hallen. De har även fina dynor och kuddar som man kan beställa till sin soffa eller stol och tygerna är vackra i blå, beige, svart och vita nyanser. Vet att Tine K Home hade samma tyger på sina dynor för ett antal år sedan, då vi köpte dynor till utemöblerna och upptäckte att soffdynan var av samma mönster och tyg.
                                                                                    


 Men någon skänk eller byrå har jag inte hittat så jag får helt enkelt leta vidare. Men njut av deras underbart fina saker. Kolla in deras hemsida för om ni har vägarna över sundet så har de även en andrasorterings butik ;) Ha en underbar dag !!
Kramar till er alla!                                               

2 kommentarer:

Maria sa...

Nej, vilken besvikelse. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget att man inte får plats med en vedspis.

Jag önskar dig också ett gott nytt år!
Vi hörs nästa år i bloggvärlden!

STOR KRAM från mig!

Sköna o Gröna Ting sa...

Tack snälla Anna, första bekräftelsen på att dom duger:)
Jaja, gubben godkände dom ju oxå förståss och det är ju minst lika viktigt!!!

GOTT NYTT ÅR till dig oxå...
Stora kramen
Marianne