torsdag 9 december 2010

Hjärtlig present...


Idag fick dag sötaste små skålarna, pastelliga hjärtan att fylla med små söta saker. En riktigt hjärtlig present. De kommer från Miljögården som är ett grossistföretag inom present och inredning.


Miljögården har många återförsäljare runt om i landet men brukar även, ett par gånger om året ha fabriksförsäljning och de brukar skriva ut när på hemsidan. 

Man kan även använda dem till efterrätter eller som formar i ugnen till något gott. Hur fina som helst och så vackra att duka med när man har middag. Ett perfekt julklappstips ;)

De underbara skålarna från Ib Laursen passar perfekt både i stil och i färg med dem. Känns nästan lite  lyxigt att ha småskålar som går i ett. Blir extra kul när man ska ställa fram något eller bjuda på något.


Skålarna hade jag sedan innan och dessa har jag inhandlat på Homeville i Malmö men jag vet att många mysiga små inredningsbutiker både i handeln och på nätet har dem. 

Njut av kvällen!
Kramar till er alla

3 kommentarer:

Sköna o Gröna Ting sa...

Ååå.., vad glad jag blev av att se alla pastelliga färger.
Underbara hjärtskålar....
Ib Laursens skålar är oxå så snygga och jag har lyckats samla på mig ett gäng då jag hade min butik:)
Dom sliter vi på VARJE dag här hemma....

Tack för inspirerande bilder.
Ha en fortsatt skööön kväll.
Kramar till dig
Marianne

Anna Ekberg sa...

Ja visst är det härligt. Jag älskar dessa söta färger, man blir så lycklig av dem. Skålarna är perfekta och jag såg i en blomsterhandel att de hade använt en skål till att plantera en hyacint i. Det var faktiskt riktigt fint, så jag antar att man kan ha frukostskålarna till mycket :)

Låter mysigt att ha haft en egen butik, det är min dröm.

Ha en skön dag och tack för de söta orden :)
Kramar
Anna

MV sa...

Fina!!! Även om det gått ett och ett halvt år sen ditt inlägg är de fortfarande fina, haha. Vill ha!