onsdag 8 december 2010

Julduken i sin enkelhet..

När det gäller dukar föredrar jag enkla dukar, gärna enfärgade eller med något enkelt mönster eller text. Nu har bordet äntligen fått en sådan duk och med en härlig hälsning som passar inför julen. Underbar Village har en fabriksbutik i Horred där de säljer deras saker till bra priser och därifrån kommer vår fina lilla duk. Om ni inte känner igen Village kanske ni har hört talas om Serholt som är samma företag. Village har även många underbara butiker runt om i landet.

Nu pryder denna juliga, enkla med vackra duk vårt bord och den grå/beige färgen passar perfekt med våra grå toner i adventsljusstaken och med soffan där vi har två grå Ludde fårskinn från Ikea.


Village har många fina inredningsdetaljer. De är ganska enkla i sin stil, rena färger och de har bra priser på sina saker.Söta muggar och skålar som passar till julens goda glöggtillfällen. Eller till andra gotter och nyttigheter.


Vintrigt, vitt och isigt, en riktig nyårsdukning.

Ha en skön kväll och njut med lite tända ljus i vintermörkret!
Kramar

2 kommentarer:

Catharina sa...

Vilken fin duk..... och vilket fräckt bord du har.... Kram på dig....

Anna Ekberg sa...

Ja den kändes lagom julig :)
Och bordet, tack :) det är ett gammalt slagbord, jag älskar det. Man behöver inte vara rädd om man stöter i det eller om barnen grejar och fixar vid det. Ska ju vara lite slitet ;)
hihi
Kramar