söndag 19 december 2010

Julhälsningar och teckningar...

Söta julhälsningar  och julkort börjar trilla ner. Fina och värmande ord med hälsningar om en god och fin jul. I stället för att förvara de i i en korg eller i en hög hade detta fina hjärta från Krasilnikoff varit en fin juldetalj i hemmet. Detta kan man även ha året om och sätta upp andra fina små kort, fotografier eller teckningar på. Det finns många olika av denna sortens korthållare ute på marknaden och är ett alternativ till den traditionella anslagstavlan. 

Här är några fler inspirerande bilder från Krasilnikoff.Jag ska ta mig en tur till Granit i veckan och införskaffa två stycken av dessa pappersförvarare av zink. Barnen gör så många fina teckningar och tycker om att måla och pyssla men alla kan inte sitta uppe och så hamnar de i en låda och så finns de lite teckningar här och lite där. Men nu tänkte jag att barnen ska få vars en fin zinkförvarare till sina egna alster. Tror det kan bli bra och så blir det lite ordning på alla fina teckningar.
Nu ska vi ut och leka och mysa i vinterlandskapet!
Ha en mysig advent!
Kramar


ps. Ni missar väl inte att kika på Ernst jul imorgon, han har ofta många bra tankar som man själv kan omsätta och alla inredningsprogram tar vi med glädje emot här hemma :)

3 kommentarer:

Sköna o Gröna Ting sa...

Ååå., låter mysigt att ta sig ut i kylan och det vackra vinterlandskapet!!!!
Själv håller jag mig inne och fixar lite med julgodis och köttbullar som steks..., mysigt det med:)

Krasilnikoff har mycket fina saker och jag är extra förtjust i deras textil, handdukar till köket tex.

Ha en skön söndag
Kram till dig
Marianne

Catharina sa...

Jättefina hjärtan.... Jag köpte en större variant av zinkförvaring på Granit , passar till post och tidningar... är så fräcka...

Ha en mysig fjärde advent...

Anna Ekberg sa...

Åå..visste inte att de även hade textilier och handdukar, måste jag spana efter. Får bli några mysiga inredningsbutiker i veckan inför julen. Sen bär det av till Tjörn och där finns även en del mysiga affärer, hoppas att någon har dem.

Ja jag hoppas att det kan bli bra med Granits förvarare. Tycker det är så synd när man hittar lite teckningar här och där, känns inte som jag. Måste ha ordning på dem. Granit har ju även skönaste tröjorna ;)

Ha en toppenfin dag och kväll!!
Krmar