måndag 20 december 2010

Små godsaker och vintervitt...

Snön ligger gnistrande vit, himlen är duvblå och det kan inte bli mycket vitare och juligare. Idag hade vi julavslutning i kyrkan och nu väntar ett långt jullov med sköna dagar, vänner och allt mys som hör julen till. Fröken kom dessutom hem med sötaste och godaste små pralinerna och till det en god dryck. För att inte tala om det fina fatet som pralinerna och blommorna låg på . Så fint och vacker och vilken bra idé att pryda med blommor och choklad.

De underbart goda pralinerna är gjorda av en superduktig tjej från Veberöd och från hennes chocolaterie Niroma Praliner & Desserter . Även hennes desserter är en njutning såväl för själen som för ögat. Tårtorna är konstverk och de smälter i munnen av upplevelser.
Det vackra fatet och arrangemanget har min vän Karolina gjort, hon är verkligen duktig. I kväll ska jag njuta av dessa små godsaker tillsammans med en glögg som jag tror passar perfekt ;) 

Lucia chokladglögg 
Detta vackra fat kommer att få bjuda på små godsaker på julafton och sedan passar det perfekt på min vita äppleskänk.
Ha en underbar kväll !
Många kramar till er alla!

2 kommentarer:

Catharina sa...

Fröken ska gotta sig ser jag..... fint fat , härligt goda praliner mmm de var så goda.... Ha ett skönt lov Anna och mys riktigt ordentligt ... många kramar Catharina

Anna Ekberg sa...

Ja visst är de pralinerna bara underbara :) Fatet är såå fint. Blir fint till jul och alla gotter :)

Ja detsamma, ha ett toppenskönt lov du med och myyyysss!!! :)

Många kramar