onsdag 2 mars 2011

Eftermiddagsmys...

Idag myser vi. Lite tända ljus, en stor god kopp kaffe, barnen sitter och pysslar med sina pärlplattor och jag bläddrar i nya tidningen Skåne


Det blir verkligen mysigt när man tänder många levande ljus och jag tror att även barnen tycker det. Allt blir lite lugnare och det känns som om det finns gott om tid för att läsa, pyssla och njuta av dagen.


Min franska ljusstake som jag bara älskar. Denna köpte jag på livstilsmässan på Ledreborgs slott för många år sedan och jag njuter lika mycket av den nu som när jag köpte den.
Mitt emot har jag en ljusstake som sitter på väggen. den kommer från Ting Ute och Inne och är gjord i armeringsjärn och runt om om själva ljushållarna sitter ett tunt nät som gör att det ser dekorativt och vackert ut.
Från Ting Ute och Inne kommer även dessa lampor som ser ut som bollar och ger ett behagligt ljus. Sprider nästan ett glittrande sken. Vi föll för dem direkt.Nu ska vi mysa vidare och njuta av eftermiddagen och kvällen. Hoppas ni njuter ni med! ;)

Var rädd om dig!
kramar

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt!! Ser ut som en skön dag och som man borde ha det oftare :)

Kram
Ida

Elena sa...

Vilka fina bilder!

Anna Ekberg sa...

Tack snälla ni :) En god vän till mig sa att man ska leva i nuet och inte längta bort dagarna :) verkligen tänkvärt! :) Så nu blir det fler mysdagar och sköna stunder :)

Kram kram

Helena sa...

Hej!
Vilka fina bilder du visar!
Lamp-bollarna är min favorit, jättefina!
Ha en bra dag!
Kram Helena

Mycket annat & lite betong sa...

Visst är det lugnande och mysigt med levande ljus. Så skönt det ser ut!

Lampbollarna är jättefina, vilket fint mönster de gör på golvet och väggen.

Trevlig helg!
Agneta

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Fina bilder..ser jättemysigt ut:)
Ha en fin helg
Stor kram Susanne

Liza sa...

Åh så fint!
Jag älskar myslampor o ljuslyktor/stakar!

Ha en härlig helg!

Kram Liza