söndag 6 mars 2011

En dag med många härliga möten...Igår hade jag en underbar stund med söta väninnan på Hem och Villa mässan i Malmö. Fullt av inspiration, vackra blommor och härliga dofter. Måste säga att årets trädgårdsdel kändes betydligt bättre och mer genomtänkt än den gjort innan. 

Klockan två skulle det vara bloggtäff och vi passade på att titta runt och njuta lite innan. 

Söta Karolina som hoppas, hoppas...
En underbart söt tanke och ide var väggen med önsketräd. I granarna hänge fullt med önskningar som folk fått skriva på små lappar som låg bredvid och sedan knyta fast i granarna med en bit säckasnöre. Så tänkvärt och så fint!
En vägg med önskningar :)
Vi fastnade även för denna gunga med krukor på och funderade på om den inte skulle kunna vara fin att ha i ett växthus eller varför inte inomhus. Vill man hellre ha en vit är det bara att måla...

Ro...så kände man verkligen
Kanske en tänkbar kryddhylla....

Där fanns mycket annat mysigt och härligt att titta på och det kliade i ens fingrar att få komma ut i trädgården och börja fixa och dona. 

Klockan två samlades vi i Allt om Trädgårds monitor och träffade härliga och inspirerande Annika med den vackra bloggen Naturliga Ting. Vi traskade vidare till ett rum där vi fikade och småpratade och hade en rolig och trevlig stund. Verkligen kul att träffa folk bakom dessa vackra och fina bloggar. Listan över de som var med kommer att läggas ut på Annikas blogg inom kort så då kan ni njuta vidare och kika runt ;) Vi fick även träffa Henrik Valentin och han berättade om sina böcker som verkade mysiga och verkligen läsvärda :)
Ett annat mysig tips är Trädgårdsrundan som går av stapeln den 3-5 juni. Då öppnar privatpersoner sina mysiga och vackra trädgårdar för allmänheten så att man kan inspireras och få tips. Kika in på hemsidan för att se vart man hittar trädgårdarna och mer information.


Nu när våren snart är här och alla längtar och längtar kanske man vill veta när första snödroppen tittar fram och om det är tidigare eller senare än förra året..Då måste jag tipsa om att man kan bli Växtrapportör. Man går in på www.blommar.nu och där kan man anmäla sig om man är intresserad. ( vi hade både snödroppar och vintergäck här i Skåne i dag, så mysigt!! )


Jag önskar alla en mysig söndag och hoppas att våren kommer denna vecka!
Kramar

7 kommentarer:

Elin sa...

Hej!
Det ser ut som ni hade en kanon bra dag på mässan. Måste ha varit roligt att få träffa alla bloggare.
Köpte du något?

Ha en fin dag!
Kram Elin

Anna Ekberg sa...

:) ja det var verkligen superkul att få träffa alla :) Kul att höra om allas bloggar och varför de bloggade.

Det konstiga var att jag faktiskt inte köpte något, jag gick runt och njöt och tänkte att jag skulle handla något men visste inte riktigt vad. Tokigt och egentligen inte alls likt mig :) Men lite tankar och funderingar kom med hem om hur jag kan fixa och ändra lite ;) hihih

Kramar :)

Marina sa...

Det är så kul att se mässan genom andras ögon. Tänk att de där med önskegranarna missade jag helt. Granarna såg jag men jag gick nog aldrig tillräckligt nära dem.

Längtar efter våren gör jag verkligen och det blev en liten stund ute idag. Ville så gärna se femmilen på tv också så jag var ute innan och efter.

Ha en bra vecka!
Kram!

(Karolina hör väl av sig på något sätt när hennes blogg kommit i gång?)

Vit dröm sa...

Vad kul ni verkar ha haft det :) Jättefina bilder!
Ha en fortsatt mysig söndagkväll!
Kramar Anna

Anna Ekberg sa...

Ja men visst är det, man ser saker som man helt missat när man kikar på andras bloggar. Man skulle nästan behöva en dag till nu när man samlat alla andras intryck också :)

Ja men absolut hör hon av sig, jag träffar Karolina varje dag så jag håller öronen öppna och meddelar så fort hon är i gång :)

Tack söta för alla fina ord och vi hade det verkligen mysigt och kul :) Gillar mässor ;)

kramar

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Det låter som ni haft en härlig helg!
Rolig idé det där med träden och önskningarna..

Önskar dig en fin start på veckan!
Kram Maria

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Ser ut som ni har haft en toppendag:)hääärligt!

Önskar dig en fin dag
Kram Susanne