onsdag 16 mars 2011

Sommar, picknick och grill...


För några veckor sedan passade vi på att njuta av lite grillat. Tror det var första dagen då solen sken och det var plusgrader ute. Vi grillade hamburgare och de smakade så otroligt gott. Kvällen kändes nästan som om den kunde varit en varm sommarkväll.

Underbar grill från Country Style

Och visst längtar man mer än någonsin efter de varma vindarna och de ljusa kvällarna, efter picknick en fin dag och efter alla underbara dofter som sprider sig. I år ska jag satsa på en grill att ta med sig när man åker iväg, det finns så många fina och tänk så mysigt man kan ha det- en hel dag vid stranden med lek, bad och god mat...

Green Gate
Både Green Gate och Rice har bra och fina plast och pappdetaljer som passar för picknick och mat i det gröna. För visst är det roligare att packa en vacker korg med även fina saker att äta på än att släpa med sig en påse  utan omtanke. ;)

Nu hoppas jag att de friska vindarna som tutar i idag bär med sig våren och allt som hör därhän.


Ha en fin kväll!
Kramar till er alla

3 kommentarer:

Marina sa...

Visst är det härligt att grilla och särskilt i skogen eller på stranden. Förra året köpte vi en grillhink som vi lätt kan ta med oss vart vi än ska.

Kram!

Helena sa...

Hej!
Vad gott det låter med grillat och dina bilder ger verkligen en känsla av sommar! Nu hoppas vi att vintern släpper sitt tag på allvar och att våren kommer på riktigt!
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Helena

Livet på landet sa...

Ja visst längtar man till våren nu!
Grillning & vårblomsshopping ger riktiga vårkänslor:)

Kram Helena