måndag 14 mars 2011

Den lite råa industristilen...

Jag gillar verkligen dessa fina och läckra pallar och stolar från Indiska. De är designade av Sigga Heimis som är industridesigner, född på Island och utbildad i Milano, Italien. Hon hämtar inspiration till sina verk i allt som finns runt omkring henne; familjen, barnen och den isländska naturen. Men även från många av hennes resor runt om i välden och visst har hon verkligen lyckats ?!Stolarna påminner om de franska Tolix-stolarna. Den lite rå industristilen men som är så fin att kombinera och bryta av med mot det romantiska och mjuka.  

Vackert blomstermönster på ovansidan...
Som en läcker pastill...


Den turkosa färger är som en godis och kan vara riktigt vacker att bryta av med om man har mycket vitt. Dessutom passar den perfekt in i vårens vackra turkosa färger som man hittar hos många leverantörer.


Lantliv

Den vackra mattan på bilden kommer från House Doctor och  är en plastmatta. Superläcker och den hade säkert gjort sig alldeles perfekt på ett köksgolv eller i en hall.

Nu ska jag njuta av den nya Lantliv tidningen som trillade ner i brevlådan idag. Ha en fin kväll!
Kramar till er alla

2 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen superfina! Tror du de finns på alla Indiska eller är det bara de som har möbler kanske. Tror de har möbler på Nova i Lund eller? Vet du? Borde väl ha det i Malmö city också.
Pallen var ju verkligen urläcker!!


Kram och tack för all inspiration :)

kram
Ida

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Jättefint:))))
Ha en fin kväll
Kram Susanne