onsdag 24 november 2010

Leksaksskåpet...

Barnen älskar verkligen att leka men vill helst inte vara själva på andra våningen. I stället för att ha leksaker lite här och där letade vi efter ett bra skåp där vi kunde förvara leksakerna som togs ner. Detta fina skåp fick vi av en god väns svärföräldrar när de inte ville  ha det och här passar det perfekt. Nu har julen fått flytta in även vid detta skåp och utanför är det vitt och snöigt, till min stora förtjusning.

Ljusstaken som jag förra året inhandlade på Homeville i Malmö fick, i stället för att ha fyra ljus, två hyacinter och lite pynt. 

De ljuvliga strumporna som hänger på skåpets nyckel, sydde min mamma en vinter inför barnens julkalender. 24 små söta strumpor i olika vackra tyger och med söta band. Nu pryder de i stället hemmet på lite olika ställen. Jag älskar dem verkligen.

Nu kan barnen leka här nere, stöka runt med sina saker och sen på kvällen eller när leken tar slut flyttar sakerna in i skåpet. Leksakerna byts naturligt ut när nya saker tags ner och så tar man upp något annat. Sen på kvällen ser det mysigt och fint ut och man slipper snubbla på alla roliga leksaker.
Titt-ut...;)
Jag kan verkligen rekommendera ett leksaksskåp om man har plats ;)Njut av vårt vita vinterväder och ha mysig dag!
Kramar 

Inga kommentarer: