söndag 28 november 2010

Välkommen 1:a advent...


 
Då har julen officiellt invigts. :) Första advent i sin vinterskrud, snön ligger orörd på träden och alla buskar är tunga av snö. Långa gnistraden istappar hänger från husen och det dalar lätt små flingor från skyn. Det ser faktiskt ut som i en vintersaga när man tittar ut.  Idag var det en, liten men ack så mysig marknad i byn. Affärerna var öppna, folk var ute och rörde på sig och det delades ut pepparkakor och glögg i var och varannan vrå. Julgransförsäljningen har startat och man kan undra om det finns något bättre sätt att starta julen och vintern på än allt detta i ett paket.

Morgonen började med en mysig frukost och såklart tändes första ljuset. Glitter, lite silvertråd med pärlor, mossa och lite väldoftande kanel fick göra årets adventsljus.


De små skyltarna med stjärnor hade jag ju spanat in på Madam Stoltz hemsida men jag hittade aldrig dem. I stället fick jag tillverka egna med lite färg och tomma stjärnor från blomsteraffären. Sen fick de lite extra glitter på färgen så de gnistrar lite ;)
Nu ska vi mysa vidare och det har blivit dags att skriva önskelistan till Tomten ;)

Ha en härlig adventskväll!
Kramar till er alla

3 kommentarer:

Bettan sa...

Så mysigt! Adventskramar till er från oss. Kramar från grannarna

Anna Ekberg sa...

Tack! :) Många adventskramar tillbaka!!
ha en finfin kväll :)

Catharina sa...

Sååå fina.... kan tänka att du myst hela dagen.... kram