lördag 20 november 2010

Vättarna...Nu har mina små vättar från Åsas tomtebod fått komma fram. Dock är de på bilden ovan inte mina och tyvärr har vi inte heller den underbara snön. Men några vettar har vi  och de har faktiskt fått komma fram.


Min lilla vita vätt och en söt stjärngosse.


Även de röda vättarna fick lov att krypa upp från vår kökssoffa där vi förvarar alla julsaker. Det är ju trots allt bara en vecka kvar till advent så det borde vara ok. Egentligen är dessa vättar så söta att man skulle kunna ha dem framme året om, som hustomtar. De har dessutom små söta namn och de som kikar fram här heter Valter och Viktor. Har även sett att de  finns som väldigt stora som man kan ha stående på golvet.

I samma veva som vättarna fick komma fram, passade jag på att fixa till i köket så att det blev lite vintrigare stämning på hyllan ovanför kökssoffan. Tyckte inte att de rosa och mintgröna som stod där innan passade in med stundade helger.Böcker ger alltid en inbjudande stämning, både kokböcker och andra mysiga böcker. Ljus eller mindre lyktor klär bäst i par eller fler, här fick det bli tre lyktor på rad.
Lampan är en Louis Poulsen, arbejdspendel, köpt på www.lauritz.comNu är det snart dags att förbereda lite middag och ha en skön kväll!

Ha en toppen kväll!
Många kramar från mig och vättarna 

2 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilka söta vättar! Riktigt julmysiga..

Vill också passa på att tacka för dina snälla ord hos mig, tusen tack! Det värmde..

Ha det gott, kram Marie

Anna Ekberg sa...

:) tack !!

Hittade precis alla dina underbara tips på mysiga affärer på din blogg. Blev superglad då jag har stuga på Tjörn och affärerna var i trakterna :)

Kram och ha en skön söndag!