torsdag 17 februari 2011

Muggar i hamoni med säsongens färger...


Vilka underbar muggar, tallrikar och vackert porslin jag hittade idag. Underbart söta färger, former och vackra mönster, ett porslin som man kan duka med såväl till fest som vardags. Skaperskan bakom dessa konstverk är Mia Blanche och hon tillverkar sitt vackra porslin  i sin verkstad på Södermalm.


Vilka vackra tallrikar och fat att duka med när våren kikar fram och man kan nästan se de goda små primörerna som läggs upp på faten. Hur de går i harmoni med säsongens färger och smaker och hur de lockar betraktarens öga.


Eller dessa underbart söta små fat med kronor på. Ett riktigt litet kakfat som passar perfekt till sommartårtan och kalaset i det gröna. Och muggar i samma stil och mönster till det doftande goda kaffet.I en vacker skål blir de goda sommarbullarna om än mer inbjudande...
Muggar i olika storlekar och med varierat mönster och som passar till såväl det varma rykande som till det svala kalla en varm sommardag.

                                    

                                 


                               
Vet att det finns en hel del återförsäljare av dessa vackra muggar och fat och även en del på nätet som säljer dem, bland annat Inreda.com och Julias Vita Drömmar. Söta såväl som present eller till sig själv ;)

Njut av kvällen!
Kramar till er alla

3 kommentarer:

Catharina sa...

Vilka fina muggar, glassiga färger härligt....

Anonym sa...

Å så vackert porslin!!!!

Ha nu ett härligt sportlov och mysig helg!!!

Kram
Ida

Medan älvorna dansar sa...

Ja, det porslinet är jätte fint och vilka härliga färger. Vill ha, men sambon blir nog inte så glad om jag kommer hem med mer porslin. Liksom fullt i skåpen :)

Trevlig helg!

Kram Sophie