lördag 26 februari 2011

Vi ska gung gung gunga du och jag...


Den varma ljumma vinden, solen som skiner och sprider värme, barnens glada skratt och plötsligt känns allt så härligt, lätt och fritt. Det stora äppelträdet sprider en härlig doft och grenarna böjer och slingrar sig.Det låter härligt och om man hade haft ett stort träd med starka grenar på sin tomt hade man kunnat njutit av en sådan här vacker gunga för två...De underbart vackra gungorna kommer från Bloominghome. Tänk en varm dag när trädet kastar en skön och sval skugga under sig. Några sköna dynor, en vacker pläd och en avkopplande stund, ett stort glas saft i handen och man kan njuta av livet och allt som sker i luften runt om.

Tyvärr skulle aldrig våra grenar på vårt gamla päronträd hålla men vem vet, en dag växer väl de nu så unga äppelträden till sig och får kraftiga grenar. Då kan man sitta där och njuta med någon man tycker mycket om...

Ha en underbar lördag!!
Kramar

3 kommentarer:

Liza sa...

Så söta pargungor! =)

Ha en fin lördag!

Kram Liza

Hem och Harmoni Marie sa...

Underbart hade det minst sagt varit... men våra träd är för klena än men kanske man kan hitta någon ställning som den kan fästas i.... Vore härligt!

Ha en skön helg! Kram Marie

betong ute och inne sa...

Hej Anna....ja visst blev den bra....och man har ju en del tidningar....
Du vad fint planteringsbordet var...super, ska gå in och kolla vad det kosta...
Underbara gungor...nä mina träd klarar inte det heller...
fortsatt bra kväll...kram Malin♥