lördag 1 januari 2011

Välkommen 2011...

Jag vill börja med att önska alla en god fortsättning på den nya året. Nyårsafton var precis som man önskade, lagom på alla sätt och gnistrande vit och kvällen avslutades med en ljusshow på himlen som smällde in det nya förväntansfulla, orörda året. Ett år att fylla med nya spännande händelser och stunder.

Precis lagom efter jul och nyår vaknade jag i morse av droppandet från istapparna på taket. Härligt, nu när det nya året kommit och vintern har legat här länge är man onekligen sugen på allt nytt som kommer i butikerna och alla nya fina vårfärger. Idag ska de sista juliga få åka ut och ge plats åt det nya  :)


Här kommer några härliga vårbilder från den danska leverantören Madam Stoltz som har många zinkprodukter. Man hittar deras produkter i ganska många inredningsbutiker idag, både på nätet och i handeln. Vet att det finns hos Homeville i Malmö men även hos Hem och hav och många många fler.

Ett sådant här härligt bord och rum hade jag gärna haft där jag kunnat husera fritt med alla underbar prylar och plantera och fixa fint i mina krukor.

Och sedan ett skönt trädäck att njuta av alla de varma solstrålar. Detta blir vårt nästa projekt här hemma.  Vi har även funderat på att måla det, nu så traditionellt röda staketet svart i stället och så får det nog bli. Trädäck gör det varmt och skönt och skapar en fin kontrast mot vårt stenhus och alla hårda kanter. Det svarta staketet blir fint mot de gröna och zinkkrukorna som vi har. 

Detta är min absoluta favorit zinkspann och nu på vintern får den stå inne och förvara lite filtar och plädar. Köpte den på underbara Livsstilsmässan på Ledreborgslot i Danmark. För er som inte varit där är detta årets absoluta måste!!! Kika in på hemsidan när det är dags ;)


Ha en underbar första dag på 2011 och njut av tanken på alla underbar stunder som kommer fylla året!
Många kramar!

3 kommentarer:

Sköna o Gröna Ting sa...

God morgon och ett gott nytt!!!!
Jadu, ett helt nytt år har vi framför oss och drömmar och ideer har redan börjat fylla ut almanackan:)
Underbara bilder, det är minsann mycket man blir sugen på där!
Ett litet nyårslöfte jag har (läs "hade" för jag undrar om jag kan hålla det) är att inte handla på mig mer prylar utan ta vara på allt jag redan har.
Kreativiteten får styra i år, det går ju att trolla fram både det ena och andra av saker som redan finns hemma.
Jag är en hamster.., älskar loppis och auktioner och handlar mer än gärna på mig alldeles för många prylar:)
Ändring på detta...

Ha en UNDERBAR första dag på vårt nya år.
Kram
Marianne

Catharina sa...

Visst är det underbart att solen strålar tinar upp alla istappar.... solen värmer så skönt... termometern står på +10 i vårt köksfönster ...tala om vårkänsla ...
När ser de hemsidor du visar vill jag bara shoppa.... : )

Ha en underbar början på detta fantastiska år som kommer.... kramar från Catharina

Maria sa...

Hej!

Underbara bilder! Nu längtar jag efter vår och sol!

Hoppas du haft en bra dag på det nya året! Själv har jag städat och läst inredningstidningar. Skön dag!

Ha en fin kväll! Kramar Maria