måndag 10 januari 2011

Välkomna in...

Välkomna in! Äntligen känns det som vi börjar få styr på vår hall. Vi har länge klurat och funderat på hur vi vill ha det i hallen. Hur man ska trolla bort skorna och få plats med alla mössor, kepsar och alla andra små saker? Och hur ska det ändå vara inbjudande och bli ordning?


Några vanliga överskåp från Ikea fick fungera som skohyllor. Vi byggde om lite så de passade in och sedan fick de svarta luckor och täckskivor. Klädhyllan köpte vi på Grandmas i Göteborg och den rymmer många jackor, vilket är bra. Korgarna fick gå i svart och där försvinner lite mössor och sjalar. 

Lite små detaljer med kuddar, lyktor och en söt skylt piffade upp.

På andra sidan står vår omtalade björk som jag tidigare visat och bredvid den har vi en liten fotovägg och en bänk med fler lådor som sväljer fler ytterkläder.

Tycker om att sätta upp foton i olika ramar och lite blandat.Någon teckning och ett vackert budskap har också fått komma upp. Skulle gärna fylla på med lite små ramar och i olika former med olika små detaljer.

Bänken har vi köpt på Rusta och sedan köpte vi ett nytt tyg på den helt vita vanliga dynan. Tyget hittade jag på  Stoff och Stil som ha r många olika fina tyger.

Golvet kommer från underbara Stiltje och är ett handslaget tegelgolv med inslag av stjärnor. Jag verkligen älskar golvet. Är man ute efter ett lite annorlunda golv eller ett golv med det lilla extra ska man kika in på deras hemsida. De har fantastiska franska cementgolv med otroligt vackra mönster.Ha nu en underbar kväll!
Många kramar
Vill avsluta dagens inlägg med några tänkvärda ord !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt att komma in till er :)
Vilken underbar hatthylla och jag gillar verkligen fotoväggen. Det blir så levande :)

Tack för ett bra tips om fina golv :)

Kram
Ida

Catharina sa...

Känns som en välkomnande hall.... Har också ett hallprojekt med lite målning och lite golvfix....

Känner mig så inspirerad av din blogg..... mot våren får jag nog ta en tur till Vellinge.... kram på dig

Anna Ekberg sa...

Jaaa :D du är så varmt välkommen :)
det måste du ju göra så vi ses och kan fika och prata om livets goda ting :)


Ta hand om dig vännen, kul att höra att du trivs bra ;)

kramar

Elisabeth sa...

SÅÅÅ fint Anna! Kram grannen :-)